3.12.2014

Våren våren våren

Goddag.
Hoppas allt är bra. Hos mig är våren på ingång, vilket jag har längtat efter länge. Vårjackan har jag också tagit fram. Jag var ganskajättetrött på allt vad vinterjackor, tjocka tröjor och att frysa innebar. Fast samtidigt tycker jag att vintern kan vara riktigt underbar vissa stunder. Men älskade våren tar nog ändå första platsen. 

Mina fina fina docs sitter självklart på fötterna samt spetsstrumporna. Fint ska det va.

Våren muntar upp mig lite grann, trots det är jag ändå lite småstressad innför de nationellaproven. De ligger liksom och gnager i bakhuvudet på mig hela tiden. Jag till och med drömde om den där jävla stressskiten. 

Ligger utslagen på golvet. Dock låter det mer dramatiskt än vad det är. Jag var mest trött och hade väl inget bättre för mig än att lägga mig på golvet.

På fredag är det dags för upphängning inför UKM på lördag. Jag har typ bestämt mig (äntligen) vad jag ska ställa ut. Det kan komma sista minuten ändringar. Än så länge ser det ut något så här

Jag har också hunnit måla en ny. En i ett badkar. Ganska bitter person som stirrar på något. Kanske ett badrumsmoster eller bara in i väggen. Ingen vet säkert.
Den personen blir i vilket fall som helst inte en av de fyra som får hänga med till UKM. Men som sagt, inget är säkert.

Vi hörs. 
Vårkramar